Ikkunat ovat niin lämmöneristyksen kuin sisustuksen kannalta huoneen kriittisimmät alueet. Laita Karelia Ikkunoilla talosi tärkeimmät neliöt kuntoon, niin parannat kotisi viihtyvyyttä merkittävästi.

Päätuotteemme on korkealaatuinen MSE-ikkuna, jonka valmistaminen perustuu kotimaisen puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen. Puupuite takaa ikkunalle erinomaiset lämmöneristys- sekä ääneneristyskyvyt, ja alumiinipuite puolestaan tarjoaa pitkäaikaisen säänkestävyyden.

Suomen yleisimpänä ikkunamallina tunnetun MSE-ikkunan lisäksi äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle valikoimastamme löytyvät myös MS3E- sekä MEK-ikkunamallit, joiden lämmöneristys on markkinoiden kärkiluokkaa.

Karelia -ikkunoiden laadun takaa se, että ne valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti, eli täysin yksilöllisesti, jokaiselle asiakkaalle. Edistyksellisen pitkälle automatisoidussa tuotannossamme ikkunaosien laatu varmistetaan useissa eri tuotantovaiheissa. Tämä takaa asiakkaillemme virheettömän tuotteen.

Valittavanasi on useita erilaisia ikkunamalleja sekä –tyyppejä. Lämpimästi tervetuloa kotimaisen Karelian maailmaan!

>> IKKUNATYYPIT

>> IKKUNAMALLIT

>> VARUSTEET

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ SUORITUSTASOILMOITUS (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET (PDF)

 

Täysin PVC-muoviton Karelia -ikkuna on erittäin vahva, kestävä ja pitkäikäinen. Korkealaatuinen mittatilaustyö perustuu jatkuvaan laadunvalvontaan ja kaikki ikkunat valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti.

OP-Rahoitus                       

Maksa remonttisi helposti osissa!

Tee hakemus oheisesta linkistä. Saat päätöksen heti.

  • Rahoitus: 1 000–30 000 €.
  • Edullinen korko: OP-Prime + 6,95%*.
  • Laskutuspalkkio: 7 €/kk.
  • Ei luotonperustamismaksua. Ei uutta luottokorttia.
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan,
    kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

>> HAE RAHOITUS TÄSTÄ