Kotimainen ikkunavalmistaja Karelia-Ikkuna on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi. Ovi- ja ikkunatehtaamme toimivat Suomessa.  🇫🇮

Yrityksemme on perustettu Joensuussa vuonna 1991. Valmistamme korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme ikkunatehtaassamme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia-ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta. Ikkunatehtaan ohella olemme investoineet myös uuteen Karelia-ovitehtaaseen. Valmistamme nyt myös energiatehokkaita parvekeovia.

Yrityksemme on laajentunut vuosien saatossa paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja oma ikkunatehtaamme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja – jo materiaalin hankinnasta lähtien. Lämpimästi tervetuloa kotimaisten Karelia-ikkunoiden ja -ovien maailmaan!

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (TALOYHTIÖT)

Valokuvia ikkunatehtaalta ja asennustyömailta

TUOTANTO
Ikkunatehtaamme tuotantolinjat virtaavat jouhevasti. Pystymme valmistamaan asiakkaan tilaamat ikkunat nopealla aikataululla. Kun yksilölliset ikkunat valmistuvat virheettömiksi ja sovitussa aikataulussa, ovat kaikki osapuolet taatusti tyytyväisiä. Jos etsit Suomessa toimivaa ikkunavalmistajaa, olet löytänyt etsimäsi!

IKKUNOIDEN JA OVIEN VAIHTO TALOYHTIÖISSÄ
Asentajamme ova tunnettuja huolellisesta työstään. Ikkuna- ja ovisaneeraus vaikuttaa merkittävästi talon energiatehokkuuteen. Vanhat ikkunat ja ovet ovat rakennuksen huonoimmin lämpöä eristäviä kohtia.

Karelian uudet energiaikkunat ovat jopa kymmenen kertaa energiatehokkaampia kuin vanhat ikkunat. Uudet ikkunat eristävät tehokkaasti ulkoa kantautuvia ääniä. Kesäpäivinä ne suojaavat nykyaikaisen lasiteknologian ansiosta auringonpaahteelta. Talvipakkasilla voimakkaasti lämpöä eristävä eristyslasielementti ja tiivis ikkunarakenne auttavat pitämään asunnon lämpimänä. Korvausilman saantia varten uusien ikkunoihin halutaan usein tilausvaiheessa lisävarusteena myös tuloilmaventtiilit, joissa on kesä- ja talviasennot.

Uusien energiaikkunoiden myötä sekä asunnon tyylikkyys että asumisviihtyvyys nousevat huomattavasti. Uutta, energiatehokasta parvekeovea on mukavaa ja turvallista käyttää. Ikkuna- ja oviremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Energian hinnan noustessa energiatehokkaat ikkunat ja ovet tuovat helppoa automaattista säästöä monet vuosikymmenet eteenpäin. Ikkuna- ja oviremontti auttaa usein myös nostamaan asuntojen jälleenmyyntiarvoa. Kysy lisää lähimmältä Karelian edustajalta!