SUOMALAISTA laatua ja energiatehokkuutta

kotimaiset ikkunat ja ovet – asennettuna

TURVALLINEN, LÄMMIN JA ENERGIATEHOKAS KOTI

KORKEA LAATU. HUOLELLINEN ASENNUS. TYYTYVÄISET ASIAKKAAT.

Kotimainen tuotanto

Yksilöllinen mittatilaustyö on käytännöllinen ja energiatehokas ratkaisu. Karelia-Ikkunan ratkaisut tuovat vaivattoman energiansäästön vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ekologinen valinta

Parannamme kotien energiatehokkuutta teknisesti moderneilla energiaikkunoilla ja ovilla. Vahva ja tiukkasyinen puu viimeistelee kestävän ja ekologisen ikkunan.

Tutustu kohteisiin

Tutustu referenssikohteisiimme. Pyydä tietoa kotikaupunkisi kohteista, joista löydät asentamistamme ikkunoita ja ovia. Laadukkaat referenssit ovat ylpeytemme.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ MITTATILAUSTYÖTÄ

EI LAINKAAN PVC-MUOVIA rakenteessa. eKOLOGINEN, vahva JA KESTÄVÄ.

Pyydä edullinen tarjous

Remonttikohteissa käymme paikan päällä mitoilla.

Uudiskohteesta voit lähettää meille julkisivukuvat (esim. dwg). Laskemme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen. Tarjoamme myös edullisen rahoituksen.

Tuotanto

Valmistus perustuu
mittatilaustyöhön.

Tuotteemme ovat ekologista, suomalaista ja täysin PVC-vapaata huippulaatua. Pitkälle viety tuotekehitys ja modernit tuotantolinjat varmistavat nopeat ja kustannustehokkaat toimitukset.

Laadukas asennus

Kokeneet ammattilaiset asentavat ikkunat ja ovet huolellisesti.

Annamme tuotteille ja asennustyölle laatutakuun. Tarkastamme lopuksi työmme lopputuloksen sekä hoidamme siivouksen ja materiaalien asianmukaisen kierrätyksen.

KARELIA: Kestävä, KOTIMAINEN ja energiatehokas IKKUNA

Perinteinen MSE-ikkuna sopii mainiosti melkeinpä kohteeseen kuin kohteeseen. Parhainta energiatehokkuutta etsiessäsi vaihtoehtoina ovat MS3E- ja MEK-ikkunatyypit. MSE- ja MS3E-ikkunat ovat sisäänpäin aukeavia, kun taas MEK on kiinteä ikkuna. Ilmanvaihtoon käyvät mm. kapeat tuuletusikkunat kestävin hyttyspuittein varustettuna. Alumiini suojaa pohjoisen vaihtelevalta säältä.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

>> LATAA TÄSTÄ ESITE
(TALOYHTIÖT)

KARELIA MSE ALU

2K Sel / Argon + ulkolasi 4mm tai
2K 2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm

Ikkunan U-arvo: 0,8-1,0*

Lasiosan U-arvo 0,67-0,82

Db-arvo: Rw 42-50**

Energialuokka: A+, A, B*

*Lasityypistä riippuen
**Lasityypistä ja karmisyvyydestä riippuen

 

KARELIA MS 3E

3K2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm tai
3K3*Sel / Argon + ulkolasi 4mm

Ikkunan U-arvo 0,6-0,7*

Lasiosan U-arvo 0,42-0,47

Db-arvo: Rw 41-48**

Energialuokka: A++, A+*

*Lasityypistä riippuen
**Lasityypistä ja karmisyvyydestä riippuen

KARELIA MEK ALU

3K2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm

Ikkunan U-arvo 0,7

Lasiosan U-arvo 0,48

Db-arvo: Rw 32-43*

Energialuokka: A++, A+*

*Lasityypistä riippuen

KARELIA POAL

Uutuus! Energiatehokas, vahva ja säänkestävä
ulko-ovi omalta ovitehtaaltamme, joka sopii
täydellisesti parvekkeen ja terassin oveksi.

U-arvo alle 1,0.

Lue lisää.

 

 

 

 

SUOSITTUA, SUOMALAISTA MITTATILAUSLAATUA POHJOIS-KARJALASTA

 

tyytyväiset asiakkaat kertovat mm. saneerauskohteista

Asumisviihtyvyys UUDISTUI ja vanhasta talosta tuli kuin uusi

“Remontoimme rintamiestalon. Taloon asennettiin noin 10 kertaa lämpimämmät ikkunat kahdessa päivässä. Nyt säästyy energiaa. Liikenteen melu lähestulkoon katosi. Ja tietenkin vetoisuus.”

Petteri Rantamaa

“Päätimme vaimoni kanssa uudistaa talon ikkunat ja ovet. Talo näyttää nyt ryhdikkäältä ja sähkölasku on pienentynyt todella paljon. Kotitalousvähennys hyödynnettiin. Asunnon viihtyisyys ja arvo nousivat merkittävästi.”

Juha Koskenkallio

“Taloyhtiömme pääty Karelia-Ikkunan tarjoukseen. Olimme kuulleet muilta taloyhtiöiltä hyviä kokemuksia. Työmaa eihäirinnyt merkittävästi asumista. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.”

As. Oy Karelian Helmi

30 VUODEN KOKEMUS

perheyritys – jo kolmas sukupolvi

Meillä ikkunoiden valmistuksen taito on juurtunut syvälle, sillä yrityksemme toimii alalla jo kolmannessa sukupolvessa. Jatkuvasti kasvaneen toiminnan myötä tuotantotilat ovat laajentuneet matkan varrella jo useaan otteeseen. Nykyään valmistamme ikkunoita Joensuussa kahdessa pitkälti automatisoidussa tehtaassa.

Vuosikymmeniä kestäneen toimintamme aikana meillä on ollut kyky ajatella ikkunoiden valmistuksesta eri tavoin kuin muut. Huomasimme jo varhain, että perinteinen toimintatapa, eli sarjatuotannon pitkäkierto johti virheriskin kasvamiseen. Ongelmat huomattiin usein vasta viikkojen kuluttua. Niinpä aloimme valmistaa osat ikkunakohtaisesti. Huomasimme sen toimivan erinomaisesti. Ikkuna saatiin nopeasti valmiiksi ja laadukkaaksi, koska mahdolliset ongelmat havaittiin heti.

Tuotantolinjamme virtaa jouhevasti, ja pystymme valmistamaan asiakkaan tilaamat ikkunat tehokkaalla aikataululla. Kun yksilölliset ikkunat valmistuvat virheettömiksi ja sovitussa aikataulussa, ovat kaikki osapuolet taatusti tyytyväisiä.

Vaikka toimintamme on vuosikymmenien varrella kasvanut merkittävästi, jokainen ikkuna valmistetaan edelleen huolella ja laatua vaalien. Tärkeä innovaatiomme on nykyaikainen, täysin PVC-muoviton ikkunarakenne. Valmistamme listat itse tiukkasyisestä ja erittäin kestävästä havupuusta – asiakkaidemme sekä ympäristön parhaaksi!