Haluamme auttaa sinua onnistumaan ikkunoiden ostossa, olit sitten rakentamassa, remontoimassa tai hankkimassa taloyhtiöön ikkunoita. Löydät ohesta kootusti oleellisimmat tiedot, neuvot ja ohjeet Karelia Ikkunoihin ja niiden käyttöön liittyen.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (TALOYHTIÖT)

>> LATAA TÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE

Tilauksen seuranta

Voit kirjautua tilauksesi seurantaan tästä.

NEUVONTAPALVELUT

Rakentajat ja remontoijat

Jotta oma koti pysyy mahdollisimman viihtyisänä ja tyylikkäänä, on tärkeää että talon tärkeimmät neliöt ovat kunnossa. Kotimaiset Karelia Ikkunat antavat kodin huoneille tyylikkään ja nykyaikaisen ulkonäön sekä pitävät vedontunteen poissa. Energiatehokkuuden lisääntyminen tuo myös energiansäästöä talouteen.

Uuden, tiiviin ikkunan asennuksen myötä kodin ilmanvaihtoon voi joutua tekemään pieniä muutoksia, mutta riittävään korvausilmaan löytyy myös helppo ratkaisu. Käytännössä tämä onnistuu asentamalla korvausilmaventtiilin, jolla korvausilma tulee sieltä, mistä kuuluu. Ikkunahankinnan yhteydessä tarjoamme asiantuntemustamme avuksesi, jotta asia järjestyy kannaltasi vaivattomasti.

Ikkunoiden vaihto onnistuu myös talviaikaan vaivattomasti. Vaihto onnistuu käytännössä niin nopeasti, että se menee jo melkein tuuletuksesta. Ikkunoiden asennus on luonnollisesti otettavissa myös meidän kauttamme.

Lisätietoja hankintaan liittyen saat ottamalla yhteyttä lähimpään rautakauppaan tai alue-edustajaamme.

Taloyhtiöt ja isännöitsijä

Kun taloyhtiöön on tullut aika päivittää ikkunat ja parvekeovet nykyaikaan, tarjoamme korkealaatuisten tuotteiden ja hyvän hintasuhteen lisäksi mahdollisimman helpon hankintaprosessin.

Myös ikkunoilla on elinkaarensa, ja jo tällä hetkellä 80-luvun ikkunoita vaihdetaan uudempiin energiatehokkaampiin sekä pitkäikäisempiin ikkunoihin. Karelia Ikkunan tuotteisiin vaihtamalla lämmönläpäisevyys saadaan puolittumaan ja matalaenergialaseilla jopa kolmasosaan nykyisestä.

Kanssamme homma toimii jo heti ensikontaktista lähtien ja pystymme tekemään tarjouksen nopealla aikataululla, mikä helpottaa asiointia. Valmistamme ikkunat yksilöllisesti tilaajan tarpeiden mukaisesti, ja pystymme toimittamaan ne nopealla, sovitulla aikataululla tehokkaan tuotantolinjastomme ansioista.

Voimme merkata ikkunat huoneittain ja pakata ne toiveiden mukaisiin eriin esimerkiksi huoneistokohtaisesti. Näin työmaat pysyvät siisteinä ja asennustyö sujuu joutuisasti häiriten asukkaita mahdollisimman vähän. Asennuksista vastaavat kokeneet myyjät ja asennusryhmät, jotka pitävät asukkaat ajan tasalla keventäen heihin kohdistuvan häiriön minimiin.

Ilmanvaihto on myös taloyhtiöissä tärkeää. Kerrostaloissa yhteistyökumppanimme tasapainottaa kerrosten välisen ilmapaine-eroja, joka johtaa selkeisiin säästöihin energiakuluissa.

Työmaiden hallintaan ja ilmoitusvelvollisuuden täyttämiseen sekä valvontaan käytössämme on Lixani- ja ilmoitusvelvollisuus.fi -ohjelmat. Tutustu myös referenssikohteisiimme.

Reklamaatio

Panostamme laatuun. Kaikki tilaukset tarkastetaan ennen toimitusta. Joskus kuljetuksessa tai asennuksessa voi tapahtua odottamaton yllätys.

Mikäli olet havainnut laatuvirheitä tuotteissamme tai asennnuksessa, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen kimmo.karihtala@kareliaikkuna.fi 

Laita postiin yhteystietosi, Karelian yhteyshenkilönne nimi, päivämäärät ja lyhyt selonteko ongelmasta. Liitä mukaan myös mahdolliset valokuvat. Ohjaamme palautteen oikealle henkilölle ja olemme pian sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme, numeroon 013 120 266.

Kiitos!