Taloyhtiöt ja isännöitsijä

Kun taloyhtiöön on tullut aika päivittää ikkunat ja parvekeovet nykyaikaan, tarjoamme korkealaatuisten tuotteiden ja hyvän hintasuhteen lisäksi mahdollisimman helpon hankintaprosessin.

Myös ikkunoilla on elinkaarensa, ja jo tällä hetkellä 80-luvun ikkunoita vaihdetaan uudempiin energiatehokkaampiin sekä pitkäikäisempiin ikkunoihin. Karelia Ikkunan tuotteisiin vaihtamalla lämmönläpäisevyys saadaan puolittumaan ja matalaenergialaseilla jopa kolmasosaan nykyisestä.

Kanssamme homma toimii jo heti ensikontaktista lähtien ja pystymme tekemään tarjouksen nopealla aikataululla, mikä helpottaa asiointia. Valmistamme ikkunat yksilöllisesti tilaajan tarpeiden mukaisesti, ja pystymme toimittamaan ne nopealla, sovitulla aikataululla tehokkaan tuotantolinjastomme ansioista.

Voimme merkata ikkunat huoneittain ja pakata ne toiveiden mukaisiin eriin esimerkiksi huoneistokohtaisesti. Näin työmaat pysyvät siisteinä ja asennustyö sujuu joutuisasti häiriten asukkaita mahdollisimman vähän. Asennuksista vastaavat kokeneet myyjät ja asennusryhmät, jotka pitävät asukkaat ajan tasalla keventäen heihin kohdistuvan häiriön minimiin.

Ilmanvaihto on myös taloyhtiöissä tärkeää. Kerrostaloissa yhteistyökumppanimme tasapainottaa kerrosten välisen ilmapaine-eroja, joka johtaa selkeisiin säästöihin energiakuluissa.

Työmaiden hallintaan ja ilmoitusvelvollisuuden täyttämiseen sekä valvontaan käytössämme on Lixani- ja ilmoitusvelvollisuus.fi -ohjelmat. Tutustu myös referenssikohteisiimme.