Meillä myynnissä olevat ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita.  Ne viimeistelevät rakennuksen ajattomalla tyylikkyydellään.

Olitpa hankkimassa ulko-ovea tai parvekeovea, voit valita sopivan rakenteen eri vaihtoehdoista. Ovilevy on HDF-levypintainen ja alumiinivahvisteinen, jotka yhdistettynä reunan liimapuihin ja kertopuuhun muodostavat erittäin säänkestävän yhdistelmän. Ovi vakiorakenteella tarjoaa erittäin hyvän lämmöneristyksen, mutta äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle vaihtoehtoina ovat myös jykevämmät ovet passiivi- tai matalaenergiarakenteella.

Voit valita parvekeovet HDF-pinnan lisäksi myös alumiinipinnalla. Alumiinipintaiset parvekeovet on saatavana sekä yksi- että kaksilehtisinä, ja niiden lasikorkeus on vapaasti valittavissa. Alumiinimallit sopivat myös sisäoveksi että varaston oveksi.

Tyylikkäistä Karelia-ovimalleistamme löydät niin perinteiset suosikit kuin ovet modernimpaan makuun. Valitse vaihtoehdoista juuri talosi tyyliin sopivimmat ovet. Oven ulkonäön voit kruunata valitsemalla oveesi sopivat helat sekä oven värin vastaamaan kotisi sisustustyyliä.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (TALOYHTIÖT)

 

Vakiosävyjä on neljä. Sävyn voit halutessasi valita RAL-sävykartan tuhansista sävyvaihtoehdoista. 

>> ral-varikartta.fi

Valitse oven malli

Karelia Virmaila

Karelia Ulappa

Karelia Tehi (umpi)

Karelia Tehi

Karelia Talas (vaaka)

Karelia Talas (sileä)

Karelia Talas (pysty)

Karelia Taimen

Karelia Rapala (umpi)

Karelia Rapala

Karelia Paatsalo (sileä)

Karelia Paatsalo

Karelia Nuotta

Karelia Marjut

Karelia Kuha

Karelia Kahari (umpi)

Karelia Kahari

Karelia Aalto

Karelia Huhti

Karelia Aava

maalattujen OVIEN vakioSÄVYT

RAL 9010
valkoinen

RR 32
ruskea

RAL 7024
tumman harmaa

RAL 7040
vaalean harmaa

poal -oven painikkeen vakioSÄVY