Vahva ulko-ovi viimeistelee energiatehokkaan kodin

Meillä myynnissä olevat ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita. Ne viimeistelevät rakennuksen tyylikkyydellään.

Olitpa hankkimassa ulko-ovea tai parvekeovea, voit valita juuri sopivan rakenteen eri vaihtoehdoista. Ovilevy on HDF-levypintainen ja alumiinivahvisteinen, jotka yhdistettynä reunan liimapuihin ja kertopuuhun muodostavat erittäin säänkestävän yhdistelmän. Vakiorakenteinen ovi tarjoaa erittäin hyvän lämmöneristyksen. Äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle vaihtoehtoina toimivat passiivirakenne matalaenergiarakenne.

Voit valita terassi- ja parvekeovet maalatun HDF-pinnan lisäksi myös alumiinipinnalla. Alumiinipintaiset parvekeovet on saatavana sekä yksi- että kaksilehtisinä, ja niiden lasikorkeus on vapaasti valittavissa. Alumiinipintaiset ovet soveltuvat myös sisäoveksi ja varaston oveksi.

Tyylikkäistä Karelia-ovimalleistamme löydät niin perinteiset suosikit kuin modernimpaan makuun istuvat ovimallit. Voit valita talosi tyyliin parhaiten sopivat ovet laajasta valikoimastamme. Oven ulkonäön voit viimeistellä valitsemalla oveesi sopivat helat. Ulko-oven värisävyllä voit antaa viitteitä jopa kotisi sisustustyylistä sekä persoonallisesta tyylistäsi.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (TALOYHTIÖT)

 

Vakiosävyjä on neljä. Sävyn voit halutessasi valita RAL-sävykartan tuhansista sävyvaihtoehdoista. 

>> ral-varikartta.fi

ulko-ovien mallit

Virmaila

Ulappa

Tehi (umpi)

Tehi

Talas (vaaka)

Talas (sileä)

Talas (pysty)

Taimen

Rapala (umpi)

Rapala

Paatsalo (sileä)

Paatsalo

Nuotta

Marjut

Kuha

Kahari (umpi)

Kahari

Aalto

Huhti

Aava

maalattujen OVIEN vakioSÄVYT

RAL 9010
valkoinen

RR 32
ruskea

RAL 7024
tumman harmaa

RAL 7040
vaalean harmaa

KARELIA poal -oven painikkeen vakioSÄVY