Tuotanto

Yrityksellämme on kaksi tehdasta Joensuussa. Olemme panostaneet viimeiset vuodet henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa paitsi työntekijöidemme työtaakkaa myös varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Meillä ei valmisteta varastoon, vaan ikkunat tehdään tilauksesta puite- ja karmikohtaisesti juuri asiakkaalle. Tuotantotapamme edesauttaa sitä, että mahdolliset virheet ja ongelmakohdat huomataan hyvissä ajoin, jolloin voimme estää niiden pääsyn eteenpäin prosessissa. Automatisoidussa tuotantoketjussa pystymme myös varmistamaan ikkunaosien virheettömyyden useaan otteeseen kussakin tuotannon vaiheessa. Tehokkaasti soljuvan tuotantomme ansiosta Karelia Ikkunat valmistuvat myös ajoissa.

Karelia Ikkunoiden puitteet ja karmit valmistetaan kotimaisesta puusta. Puu on paitsi ekologinen myös käytettävyydeltään erinomainen valinta ikkunan puitteisiin: puu ja lasi voidaan yhdistää liimaten tukevaksi hybridirakenteeksi.