Uudet ikkunat Karelialta – yksilöllisesti ja omien mittojen mukaan

Ikkunat ovat niin lämmöneristyksen kuin sisustuksen ja luonnonvalon kannalta huoneen kriittisimmät alueet. Laita Karelian laadukkailla ikkunoilla talosi kuntoon, niin parannat merkittävästi sekä kotisi viihtyvyyttä että asuinmukavuutta.

Päätuotteemme on korkealaatuinen MSE-ikkuna, jonka valmistaminen perustuu kotimaisen puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen. Puupuite takaa ikkunalle erinomaiset lämmöneristys- sekä ääneneristyskyvyt, ja alumiinipuite puolestaan tarjoaa ikkunalle pitkäaikaisen säänkestävyyden.

Suomen yleisimpänä ikkunamallina tunnetun MSE-ikkunan lisäksi äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle valikoimastamme löytyvät myös MS3E- sekä MEK-ikkunamallit, joiden lämmöneristys on markkinoiden kärkiluokkaa.

Ikkunoidemme laadun takaa se, että ne valmistetaan aina karmi- ja puitekohtaisesti, eli täysin yksilöllisesti, jokaiselle asiakkaalle. Edistyksellisen pitkälle automatisoidussa tuotannossamme ikkunaosien laatu varmistetaan useissa eri tuotantovaiheissa. Tämä takaa asiakkaillemme virheettömän tuotteen.

Valittavanasi on useita erilaisia ikkunamalleja sekä -tyyppejä MSE-ikkunoista sekä MS3E- ja MEK-ikkunoista. Jos kaipaat lisätietoja ikkunoistamme, ota rohkeasti yhteyttä! Lämpimästi tervetuloa kotimaisen Karelian maailmaan!

Tutustu tarkemmin Karelian korkeatasoisiin ikkunoihin

>> IKKUNATYYPIT

>> IKKUNAMALLIT

>> VARUSTEET

>> IKKUNOIDEN ASENNUS

>> RAHOITUS

>> LATAA ESITE

>> LATAA ESITE (TALOYHTIÖT)

>> LATAA KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE

>> LATAA LISÄTIETOJA: TUOTEKORTIT (PDF)

>> LATAA LISÄTIETOJA: OVITUOTEKORTTI (PDF)

>> LATAA SUORITUSTASOILMOITUS (PDF)

>> LATAA KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET (PDF)

Täysin PVC-muoviton Karelia-ikkuna on erittäin vahva, kestävä ja pitkäikäinen ikkuna. Korkealaatuinen mittatilaustyö perustuu jatkuvaan laadunvalvontaan. Kaikki ikkunat valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti.