Ikkunat ovat niin lämmöneristyksen kuin sisustuksen ja luonnonvalon kannalta huoneen kriittisimmät alueet. Laita Karelian laadukkailla ikkunoilla talosi kuntoon, niin parannat kotisi viihtyvyyttä ja asuinmukavuutta merkittävästi.

Päätuotteemme on korkealaatuinen MSE-ikkuna, jonka valmistaminen perustuu kotimaisen puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen. Puupuite takaa ikkunalle erinomaiset lämmöneristys- sekä ääneneristyskyvyt, ja alumiinipuite puolestaan tarjoaa pitkäaikaisen säänkestävyyden.

Suomen yleisimpänä ikkunamallina tunnetun MSE-ikkunan lisäksi äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle valikoimastamme löytyvät myös MS3E- sekä MEK-ikkunamallit, joiden lämmöneristys on markkinoiden kärkiluokkaa.

Ikkunoidemme laadun takaa se, että ne valmistetaan aina karmi- ja puitekohtaisesti, eli täysin yksilöllisesti, jokaiselle asiakkaalle. Edistyksellisen pitkälle automatisoidussa tuotannossamme ikkunaosien laatu varmistetaan useissa eri tuotantovaiheissa. Tämä takaa asiakkaillemme virheettömän tuotteen.

Valittavanasi on useita erilaisia ikkunamalleja sekä -tyyppejä MSE-ikkunoista sekä MS3E- ja MEK-ikkunoista. Jos kaipaat lisätietoja ikkunoistamme, ota rohkeasti yhteyttä! Lämpimästi tervetuloa kotimaisen Karelian maailmaan!

Tutustu tarkemmin Karelian ikkunoihin

>> IKKUNATYYPIT

>> IKKUNAMALLIT

>> VARUSTEET

>> IKKUNOIDEN ASENNUS

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ SUORITUSTASOILMOITUS (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET (PDF)

Täysin PVC-muoviton Karelia-ikkuna on erittäin vahva, kestävä ja pitkäikäinen ikkuna. Korkealaatuinen mittatilaustyö perustuu jatkuvaan laadunvalvontaan ja kaikki ikkunat valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti.