Mallistomme ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita. Ne viimeistelevät rakennuksen ajattomalla tyylikkyydellään.

Olitpa hankkimassa ulko-ovea tai parvekeovea, voit valita sopivan rakenteen ovellesi eri vaihtoehdoista. Ovilevy on HDF-levypintainen ja alumiinivahvisteinen, jotka yhdistettynä reunan liimapuihin ja kertopuuhun muodostavat erittäin säänkestävän yhdistelmän. Vakiorakenteinen ovi tarjoaa erittäin hyvän lämmöneristyksen, mutta äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle vaihtoehtoina ovat myös jykevämmät ovet passiivi- tai matalaenergiarakenteella.

Parvekeovet voit valita HDF-pinnan lisäksi myös alumiinipinnalla. Alumiinipintaiset parvekeovet ovat saatavana sekä yksi- että kaksilehtisinä, ja niiden lasikorkeus on vapaasti valittavissa. Alumiinimallit sopivat myös sisäoveksi että varaston oveksi.

Tyylikkäistä Karelia-ovimalleistamme löydät niin perinteiset suosikit kuin ovia myös modernimpaan makuun – valitse vaihtoehdoista juuri talosi tyyliin sopivimmat ovet. Oven ulkonäön voit kruunata valitsemalla oveesi sopivat helat sekä oven värin vastaamaan kotisi sisustustyyliä.

Valmistamme kaikki ovet ja ikkunat kotimaassa omalla tehtaallamme.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ ESITE (TALOYHTIÖT) (PDF)

>> LATAA TÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE (PDF)

>> LATAA LISÄTIETOJA: OVITUOTEKORTTI (PDF)

Ovemme ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita.