Meillä myynnissä olevat ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita.  Ne viimeistelevät rakennuksen ajattomalla tyylikkyydellään.

Olitpa hankkimassa ulko-ovea tai parvekeovea, voit valita sopivan rakenteen eri vaihtoehdoista. Ovilevy on HDF-levypintainen ja alumiinivahvisteinen, jotka yhdistettynä reunan liimapuihin ja kertopuuhun muodostavat erittäin säänkestävän yhdistelmän. Ovi vakiorakenteella tarjoaa erittäin hyvän lämmöneristyksen, mutta äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle vaihtoehtoina ovat myös jykevämmät ovet passiivi- tai matalaenergiarakenteella.

Voit valita parvekeovet HDF-pinnan lisäksi myös alumiinipinnalla. Alumiinipintaiset parvekeovet on saatavana sekä yksi- että kaksilehtisinä, ja niiden lasikorkeus on vapaasti valittavissa. Alumiinimallit sopivat myös sisäoveksi että varaston oveksi.

Tyylikkäistä Karelia-ovimalleistamme löydät niin perinteiset suosikit kuin ovet modernimpaan makuun. Valitse vaihtoehdoista juuri talosi tyyliin sopivimmat ovet. Oven ulkonäön voit kruunata valitsemalla oveesi sopivat helat sekä oven värin vastaamaan kotisi sisustustyyliä.

>> LATAA TÄSTÄ ESITE

 

Meillä myynnissä olevat ovet ovat tuplatiivisteisiä ja energiatehokkaita.

Valitse oven malli

Karelia Helena

Karelia Hilja

Karelia Hannu

Karelia Samuli

Karelia Anton

Karelia Oona

Karelia Kauko

Karelia Waldemar

Karelia Veera

Karelia Venla

Karelia Simo

Karelia Suvi

Karelia Toivo

Karelia Talvikki

Karelia Hugo

Karelia Karita

Karelia Ina

Karelia Fanny

Karelia Ensio

Karelia Anselmi

Karelia Lassi

Karelia Nestori

Karelia Hannes

Valitse parvekeoven malli

Karelia Aulikki

Karelia Virpi

Karelia Paola

Valitse parvekeoven malli

Passiivirakenne

Passiivirakenne, vankka ja huippueristävä rakenne saatavilla kaikille malleille. U-arvo: 0,48-0,80 (Oven vahvuus 78mm, 3k-lasi, karmi 131 mm (vakio) / 170 mm / 210 mm, säädettävät murtosuojasaranat, LC-102 lukkorunko)

Matalaenergiarakenne

Vankempi versio vakiorakenteestamme saatavilla kaikilla malleilla. U-arvo=0,6-0,9 (Oven vahvuus 78 mm, 3k-lasi, karmi 131 mm (vakio) /
170 mm / 210 mm, säädettävät murtosuojasaranat, LC-102 lukkorunko)

Vakiorakenne

Kaikkien ulko-ovimalliemme perusrakenne. U-arvo=0,7-1,0 (Oven vahvuus 66 mm, 3k-lasi, karmi 131 mm (vakio) / 170 mm / 210 mm, 2 tiivistettä, säädettävät murtosuojasaranat, LC-102 lukkorunko)

Alumiinipintainen parvekeovi

Vapaavalintainen lasikorkeus.
U-Arvo 0,75-0,95. 3 K Lasi, karmi 130 mm (vakio) / 170 mm / 210 mm.
Säädettävät murtosuojasaranat.

Alumiiniosien vakiovärit

RAL 910
valkoinen

RR 32

ruskea

RAL 7024

tumman harmaa

RAL 7040

vaalean harmaa

Alumiiniosien vakiovärit